Skip to main content

Twist

Een tweedaagse innerlijke verkenningstocht naar jouw essentie, met behulp van astrologie, systemisch werk en persoonlijke coaching

De retraite

Twist

Herken je dat…
…je alsmaar in dezelfde patronen en dynamieken vervalt?
…je het lastig vindt deze los te laten?
…je niet goed weet waar je naartoe wil in je leven?
…je jouw verlangen niet concreet kan maken?
…je het gevoel hebt dat je steeds maar tegen de stroom in zwemt?
…je gevoel en handelen niet overeenstemmen?
…je niet kan genieten van wat er al is?
…je het gevoel hebt dat je niet je mooiste leven leeft?

En ben je hier klaar mee? Is het dan geen tijd een stap te zetten?


Geef jezelf een Twist
Een draai naar een stromend en vervuld leven

In 1 minuut

Wat kan je verwachten

Benieuwd naar deze retraite? In deze video leg ik je kort uit hoe Twist eruitziet.

Inhoudelijk

Wat kan je verwachten?

Er wordt deze dagen vanuit een holistisch oogpunt gewerkt, verbinding tussen hoofd, hart en lichaam om een antwoord te vinden op de volgende vragen: wie ben ik, wat wil ik en waar kom ik vandaan? Dat doen we door middel van astrologie en systemisch werk (familieopstellingen).

Tijdens Twist krijg je tools om je horoscoop te onderzoeken. Die geeft inzicht in het potentieel waarmee je bent geboren en hoe je dat kan benutten. Door je bewust te worden van jouw potentieel en de patronen die jij hebt ontwikkeld, ga je met behulp van systemisch werk voelen en zien waar deze patronen vandaan komen.

Door inzicht en energetisch werk is het mogelijk anders te gaan handelen en kun je meer stroming gaan ervaren. Dat is de Twist!

Inbegrepen

Dit krijg je…

 • een overnachting in een privékamer (of boek met korting en deel een kamer)
 • twee dagen all inclusive (biologische maaltijden, snacks en drankjes)
 • intensieve begeleiding in een groep van tien vrouwen met maar liefst drie ervaren coaches
 • een inspirerende locatie waarbij je helemaal in jouw reis kan stappen
 • een inkijk in jouw geboortehoroscoop
 • een opstelling over jouw familie van herkomst
 • feeling met je eigen intuïtie 
 • voldoende tijd om te integreren en verwerken
 • energetisch werk
 • een toffe goodiebag

Waar en wanneer

De locatie is centraal gelegen en ademt de sfeer van rust, privacy en ontspanning. Je kan vast op de site kijken: De Posthoorn Lodge te Woerden
Save the date: 27 & 28 januari 2023

Jouw investering

Ben jij klaar om ja tegen jezelf te zeggen? Om in 2023 echt die stap te zetten om in je essentie te zakken? Om all in te gaan?

Kies voor 1 november voor Twist en je kan gebruik maken van de early bird prijs met maar liefst 100 euro korting.
Voor €899 €799,- garandeer jij jezelf van een plek of €799 €699,- wanneer je een kamer wil delen.

Achtergrondinformatie

Nina – Astrologie

Een horoscoop lezen is een energieveld tot leven brengen. In dat energieveld zijn er een hoop dualiteiten te vinden, de manier om in dit leven tot ontwikkeling te komen. Dit zijn vaak aspecten die voor jou als eigenaar van de horoscoop ongemakkelijk aan kunnen voelen. Dat kan je in je leven herkennen als patronen die je niet dienen, thema’s die alsmaar terugkomen of misschien voel je dat je te maken hebt met (familie)karma.
Je eigen horoscoop leren begrijpen is dan ook vaak een fijne handleiding; herkenning in plaatsingen kunnen vinden, leren begrijpen hoe jij op bepaalde gebieden iets aanpakt en je gezien voelen in hoe jij dingen ervaart.
In de retraite zal Nina onder andere begeleiding geven in het leren begrijpen van je horoscoop. Je gaat zelf leren hoe het is om te werken met je horoscoop waardoor je hier na de retraite mee verder kan gaan.

Achtergrondinformatie

Eva & Gerlies – Systemisch werk

In onze praktijk zien we mensen die in het dagelijks leven vastlopen. Terugkerende thema’s en patronen die soms even op de achtergrond lijken maar toch weer terugkomen. Je kijkt je thema’s aan en werkt hard aan oplossingen maar veelal zonder resultaat. Vaak ligt de oorsprong van de ontstane belemmeringen in je systeem van herkomst. Een familieopstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het is een effectieve en helende manier om onbewuste patronen en dynamieken uit jouw familiesysteem te onderzoeken.
Tijdens de retraite zullen door het begrijpen van je horoscoop mogelijk vragen ontstaan. Met de coaches zullen we je vragen onderzoeken waarna Eva en Gerlies nader ingaan op een vraag door middel van een familieopstelling. Hierdoor kun je onderliggende patronen en dynamieken uit jouw systeem zien en ervaren waardoor er ruimte ontstaat voor verandering.

Meld je aan voor de retraite ‘Twist’

  Je naam *

  Je e-mailadres *

  Je telefoonnummer *

  Je adres *

  Je geboortegegevens (datum, plaats en tijd) *

   

  Wil jij een eigen kamer of een kamer delen? *

   

  Ga jij akkoord met de Algemene voorwaarden van het Achtste Huis? *

   

  Ga jij akkoord met de specifieke voorwaarden voor Twist?

  1. Deelname
  1.1 De overeenkomst tussen de organisatoren en klant voor de aanschaf van een deelnamebewijs voor Twist komt tot stand na inschrijving via dit formulier. Het deelnamebewijs is definitief zodra de klant het verschuldigde bedrag heeft voldaan. Een boeking voor Twist is tot 1 december kosteloos te annuleren. Na 1 december 2022, bij opgaaf van geldige reden, is het bedrag voor 50% terug te vragen. Na 22 december 2022 is de inschrijving onherroepelijk. Bij verhindering is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk.
  1.2 De tickets zijn persoonsgebonden en mogen niet verkocht of verstrekt worden aan derden.
  1.3 Het staat de organisatoren vrij te allen tijde vrij om zonder opgave van redenen niet akkoord te gaan met een inschrijving van een klant. Indien de klant al betaald heeft, zullen de organisatoren na afwijzing zorgen voor een terugboeking op rekening van de klant.
  2. Overmacht
  2.1 Er wordt naar gestreefd om Twist te allen tijde doorgang te laten vinden. Twist gaat door bij een minimaal aantal inschrijvingen. Indien de organisatoren besluiten Twist niet door te laten gaan, zal de klant hiervan per mail op de hoogte worden gesteld. De klant wordt de mogelijkheid geboden zich in te schrijven voor een andere datum. Indien de klant dat niet wil, kan deze dit doorgeven en zullen de organisatoren de vergoeding van het ticket restitueren.
  3. Twist
  3.1 Gedurende de twee dagen heeft de klant recht op biologische maaltijden (twee keer lunch, een ontbijt en een diner) en daarnaast drankjes naar keuze (koffie, thee, fris, wijn of bier), inbegrepen in de ticketprijs. Daarnaast een overnachting op locatie.
  3.2 De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor verlies van, diefstal van en/of schade aan bezittingen van bezoekers, gevolgschade en immateriële schade gedurende Twist.
  4. Persoonsgegevens
  4.1 De organisatoren verwerken persoonsgegevens van klanten en bezoekers van haar website strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De ingevoerde persoonsgegevens kunnen zowel door de organisatoren gebruikt worden voor het verstrekken van informatie. Zij zullen de verstrekte persoonsgegevens niet overdragen aan derden zonder toestemming van de klant.

   

  We bellen je graag nog even voor een korte kennismaking. Op welke dag(en) ben je bereikbaar? *

  Wil je nog iets anders met ons delen? (optioneel)