Skip to main content

Twist

Een tweedaagse innerlijke verkenningstocht naar jouw essentie, met behulp van astrologie, systemisch werk en persoonlijke coaching

De retraite

Twist

Herken je dat…
…je alsmaar in dezelfde patronen en dynamieken vervalt?
…je het lastig vindt deze los te laten?
…je niet goed weet waar je naartoe wil in je leven?
…je jouw verlangen niet concreet kan maken?
…je het gevoel hebt dat je steeds maar tegen de stroom in zwemt?
…je gevoel en handelen niet overeenstemmen?
…je niet kan genieten van wat er al is?
…je het gevoel hebt dat je niet je mooiste leven leeft?

En ben je hier klaar mee? Is het dan geen tijd een stap te zetten?


Geef jezelf een Twist
Een draai naar een stromend en vervuld leven

In 1 minuut

Wat kan je verwachten

Benieuwd naar deze retraite? In deze video leg ik je kort uit hoe Twist eruitziet.

Inhoudelijk

Wat kan je verwachten?

Er wordt deze dagen vanuit een holistisch oogpunt gewerkt, verbinding tussen hoofd, hart en lichaam om een antwoord te vinden op de volgende vragen: wie ben ik, wat wil ik en waar kom ik vandaan? Dat doen we door middel van astrologie en systemisch werk (familieopstellingen).

Tijdens Twist krijg je tools om je horoscoop te onderzoeken. Die geeft inzicht in het potentieel waarmee je bent geboren en hoe je dat kan benutten. Door je bewust te worden van jouw potentieel en de patronen die jij hebt ontwikkeld, ga je met behulp van systemisch werk voelen en zien waar deze patronen vandaan komen.

Door inzicht en energetisch werk is het mogelijk anders te gaan handelen en kun je meer stroming gaan ervaren. Dat is de Twist!

Inbegrepen

Dit krijg je…

 • een overnachting in een privékamer (of boek met korting en deel een kamer)
 • twee dagen all inclusive (maaltijden, snacks en drankjes)
 • intensieve begeleiding in een groep van zeven vrouwen met maar liefst drie ervaren coaches
 • een inspirerende locatie waarbij je helemaal in jouw reis kan stappen
 • een inkijk in jouw geboortehoroscoop
 • een opstelling over jouw familie van herkomst
 • feeling met je eigen intuïtie 
 • voldoende tijd om te integreren en verwerken
 • energetisch werk
 • een toffe goodiebag

Waar en wanneer

Twist zit momenteel vol! Ben jij geïnteresseerd in een mogelijke volgende editie? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Je krijgt dan als eerste en update als er een nieuwe Twist wordt georganiseerd. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Achtergrondinformatie

Nina – Astrologie

Een horoscoop lezen is een energieveld tot leven brengen. In dat energieveld zijn er een hoop dualiteiten te vinden, de manier om in dit leven tot ontwikkeling te komen. Dit zijn vaak aspecten die voor jou als eigenaar van de horoscoop ongemakkelijk aan kunnen voelen. Dat kan je in je leven herkennen als patronen die je niet dienen, thema’s die alsmaar terugkomen of misschien voel je dat je te maken hebt met (familie)karma.
Je eigen horoscoop leren begrijpen is dan ook vaak een fijne handleiding; herkenning in plaatsingen kunnen vinden, leren begrijpen hoe jij op bepaalde gebieden iets aanpakt en je gezien voelen in hoe jij dingen ervaart.
In de retraite zal Nina onder andere begeleiding geven in het leren begrijpen van je horoscoop. Je gaat zelf leren hoe het is om te werken met je horoscoop waardoor je hier na de retraite mee verder kan gaan.

Achtergrondinformatie

Eva & Gerlies – Systemisch werk

In onze praktijk zien we mensen die in het dagelijks leven vastlopen. Terugkerende thema’s en patronen die soms even op de achtergrond lijken maar toch weer terugkomen. Je kijkt je thema’s aan en werkt hard aan oplossingen maar veelal zonder resultaat. Vaak ligt de oorsprong van de ontstane belemmeringen in je systeem van herkomst. Een familieopstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het is een effectieve en helende manier om onbewuste patronen en dynamieken uit jouw familiesysteem te onderzoeken.
Tijdens de retraite zullen door het begrijpen van je horoscoop mogelijk vragen ontstaan. Met de coaches zullen we je vragen onderzoeken waarna Eva en Gerlies nader ingaan op een vraag door middel van een familieopstelling. Hierdoor kun je onderliggende patronen en dynamieken uit jouw systeem zien en ervaren waardoor er ruimte ontstaat voor verandering.

Meld je aan voor de wachtlijst van Twist en wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van een nieuwe editie.

  Schrijf je hier in voor de wachtlijst