Skip to main content

Individueel aanbod

Bij het Achtste Huis kun jij je geboortehoroscoop laten maken in Utrecht. Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats maken we een afspraak op mijn kantoor, online of we gaan er samen op uit.

geboortehoroscoop laten maken impressie

Live readings

De Essentie

Ben jij toe aan meer bewustwording? Ben je al redelijk zelfbewust maar heb je behoefte om nog meer in jouw kern te zakken? Ben je niet alleen op zoek naar wie je bent maar ook naar wat je hier komt doen? Wil je weten wat jou belemmert en welke stappen je kan zetten om meer te genieten van wat er is?
Bij ‘de essentie’ wordt jouw horoscoop van te voren helemaal onderzocht door Nina. Hierdoor kan er worden gekeken naar jouw potentie, de thema’s in je leven en jouw zielsmissie. Naar patronen die terugkomen, ervaringen die misschien een bepaalde les in zich dragen, familiekarma enzovoorts. Heb je vragen over bijvoorbeeld werk, vrienden, relaties, je gezin, je zielsmissie of karmische punten; je kunt ze allemaal stellen.
In twee afspraken zak je verder in jouw essentie; wie jij bent en hoe jij jouw potentieel kan benutten. In dit traject duiden we jou, vieren we jou en doorvoelen we wat er op dat moment is. Er is ruimte om de energie van jouw horoscoop te integreren door oefeningen die daarbij passend zijn. We zullen dan ook niet stil blijven zitten. We kunnen inzichtskaarten trekken en je ontvangt persoonlijke boodschappen van Nina, waarbij zij met zorg een cadeautje voor jou kiest. Ben je klaar om stil te staan, te luisteren naar de fluisteringen van jouw essentie en ja te zeggen tegen wat er al is?

Ideaal voor jou als:

 • Je klaar bent voor meer bewustwording
 • Je de diepte in wilt met jouw geboortehoroscoop
 • Je wilt weten waar jouw energie maar ook belemmeringen zitten, om daar direct iets mee te doen

Boek nu voor €499,-
Vragen? Neem gerust contact op.

Vervolgreading

De Update

Ben jij al eens bij Het Achtste Huis geweest en heb je behoefte aan om nog wat langer stil te staan bij jouw zijn? Wil je bijvoorbeeld weten met welke energie je nu te maken hebt, hoe die ene plaatsing nu ook alweer werkt voor je of heb je nog behoefte aan wat energiewerk? In een afspraak van ongeveer een half uur worden jouw vragen besproken. Je bent van harte welkom.

Ideaal voor jou als:

 • Je al eerder een horoscoopreading hebt gedaan en er geen genoeg van krijgt
 • Je wil weten hoe je nog beter gebruik kan maken van je plaatsingen
 • Je voor een belangrijke keuze staat en astrologisch gezien wil weten met welke energie je te maken hebt

Opties:

 • Reading van een half uur: €80,-
 • Of €300,- voor 5x (maximaal een jaar geldig)

Vragen? Neem gerust contact op.

Live of online reading

De Toekomst

Jouw geboortehoroscoop zegt iets over de stand van de planeten op het moment dat jij geboren werd en daarmee over de energie waarmee je geboren bent. Dat is jouw basisenergie. Daarnaast heb je te maken met de huidige standen van de planeten, de planeten draaien immers continu verder rond. In ‘De Toekomst’ kijkt Nina waar de planeten op dit moment staan en welke aspecten zij maken op jouw geboorteprofiel. Je komt dan te weten met welke energie jij de komende tijd te maken hebt en waar er kansen voor jou liggen. Handig als je voor belangrijke beslissingen staat of bewuster wil leven.

Ideaal voor jou als:

 • Je wilt weten wat jouw geboorteprofiel betekent voor de toekomst
 • Je wilt weten hoe jij jouw energie kunt gaan inzetten
 • Je voor belangrijke beslissingen staat of bewuster wilt leven

Kosten €199,-
Vragen? Neem gerust contact op.

Online reading

Het Inzicht

Twijfel je of astrologie iets voor jou is, ben je nieuwsgierig wat voor dingen er in jouw horoscoop te zien zijn of wil je een eerste opzet om zelf daarna verder op onderzoek te gaan? Bij ‘Het Inzicht’ geef je je geboortedata (datum, plaats en tijd) door en maakt Nina ter plekke jouw chart. In het videogesprek van ongeveer een half uur gaat Nina in op een aantal belangrijke plaatsingen. Zo krijg je laagdrempelig wat eerste aanknopingspunten over jouw geboortehoroscoop. Vaak is dit al een feest van herkenning, die je aan zet tot verdere bewustwording van wie jij bent.

Ideaal voor jou als:

 • Je twijfelt maar toch nieuwsgierig bent
 • Laagdrempelig een eerste opzet wilt
 • Je snel wat eerste inzichten wilt krijgen

Kosten €55,-
Vragen? Neem gerust contact op.

PS: Ook leuk als cadeau!

astrologie consult in Utrecht