Skip to main content

Individueel aanbod

Leuk dat je interesse hebt om één op één met mij te werken. Je kan kiezen voor een eenmalige deep dive sessie ‘De essentie’ of werk langere tijd samen in een traject. Wat je ook kiest, astrologie geldt als onderlegger om vanuit daar jezelf beter te leren kennen.

geboortehoroscoop laten maken impressie

Eenmalige deep dive

De Essentie

Ben jij klaar om diep naar je kern te gaan? Ben je al redelijk zelfbewust maar heb je behoefte om nog meer in jouw kern te zakken? Ben je klaar voor meer bewustwording over wie je bent én wat je hier komt doen?

De essentie is geen standaard astrologie reading, maar is bedoeld voor voor jou als ook bereid is hier direct mee aan het werk te gaan. We starten deze deep dive door een intentie te zetten wat jij wil voor die sessie.

Bij ‘De essentie’ onderzoeken we jouw vraagstukken. Aan de hand van jouw horoscoop kijken we naar jouw potentie, de thema’s in je leven en jouw zielsmissie. Naar patronen die terugkomen, ervaringen die misschien een bepaalde les in zich dragen, familiekarma enzovoorts. Heb je vragen over bijvoorbeeld werk, vrienden, relaties, je gezin, je zielsmissie of karmische punten; je kunt ze allemaal stellen.

In deze deep dive zak je verder in jouw essentie; wie jij bent en hoe jij jouw potentieel kan benutten. Je gaat ervaren wie jij bent en integreren dit door oefeningen die daarbij passen. We zullen dan ook niet stil blijven zitten. We kunnen inzichtskaarten trekken en je ontvangt persoonlijke boodschappen van Nina, waarbij zij met zorg een cadeautje voor jou kiest. Ben je klaar om stil te staan, te luisteren naar de fluisteringen van jouw essentie en ja te zeggen tegen wat er al is?

Ideaal voor jou als:

  • Je klaar bent voor meer bewustwording
  • Je de diepte in wilt met jouw geboortehoroscoop
  • Je wilt weten waar jouw energie maar ook belemmeringen zitten, om daar direct iets mee te doen
  • Je van magie houdt en die weer eens wil ervaren

Boek nu voor €555,-
Vragen? Neem gerust contact op.

Traject

Volle potentie

De wereld heeft authentieke mensen nodig. Heb jij vanuit jouw kern een missie te vervullen? Dan wil ik jou bekrachtigen in wat je hier te doen hebt. Als jij voelt dat je hier bent om vanuit jouw kwaliteiten bij te dragen, maar nog niet maximaal straalt.

Ik heb het over jou als je…

  • Er voor anderen bent, maar behoefte hebt aan een eigen spiegel, zodat je nog steviger op het pad staat van jouw missie.
  • Je niet zomaar uit het veld laat slaan. Maar je ook merkt dat er bepaalde patronen of thema’s zijn die zich herhalen, waardoor je in situaties niet volledig kan stralen.
  • Gaat glunderen van het idee dat er een tijd iemand naast je loopt die er helemaal voor jou is. Die je laat groeien, waar nodig je hand vast houdt, waar je mag leunen en je schouders mogen zakken (zonder labels, stempels, titels, maskers). Je moet even niks, hoeft niets te dragen, alle tijd voor JOU!

In dit traject krijg je to the point één op één coaching, dwars je ziel in. Ik zie jou. Vertel mij wat je bezighoudt en ik geef je een vlijmscherpe analyse. Vanuit daar kijken we samen naar onderliggende patronen, thema’s en dynamieken.

Hierdoor kan jij vanuit jouw kracht en potentie jouw missie leven.

Ik gebruik de astrologie, het systemisch werk en andere wijsheden om met jou mee te lopen. Ik zal jouw persoonlijke space holder zijn zodat jij nog beter kan doen waar jij goed in bent. Ik sta erom bekend dat ik razendsnel patronen door zie.

Samen kijken we waar jouw behoefte ligt en krijg je na kennismaking een vrijblijvend voorstel van mij over de samenwerking. In afstemming wordt er dan gekeken naar duur, intensiteit en eventuele extra’s.

Lijkt het je wat?