Geboortehoroscoop laten maken

Bij het Achtste Huis kun jij je geboortehoroscoop laten maken in Utrecht. Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats doe ik een reading op mijn kantoor of online.

Reading

Jouw geboortehoroscoop laten maken

In een geboortehoroscoop reading kun jij jouw geboortehoroscoop laten maken. Dit betekent dat jij jouw geboortedata (datum, plaats en tijd) aanlevert en Nina jouw chart maakt.

Het wordt dan duidelijk waar alle planeten, sterren, knooppunten en asteroïden stonden op het moment van jouw geboorte. Dat maakt jou uniek! Het zegt iets over de energie waar jij mee geboren bent, welke kwaliteiten je hebt, welke thema’s er in jouw leven zullen spelen en alles wat jou maakt wie je bent. Heb je vragen over bijvoorbeeld werk, vrienden, relaties, je gezin, je gelukspunt, karmische punten; je kunt ze allemaal stellen. Ook als je geen vragen hebt voor de reading kan een reading je helpen om je bewustzijn te verruimen en beter te begrijpen hoe jij in elkaar zit.

Nina leest de gemaakte chart voor je uit waardoor de energie tot leven komt. In een gesprek van een uur gaan jullie in op jouw plaatsingen en dat zorgt vaak voor een feest der herkenning!

Vragen? Neem gerust contact op.

Duur: 1 uur
Kosten: € 110,-

geboortehoroscoop laten maken
geboortehoroscoop laten maken impressie

Reading

Jouw geboortehoroscoop met transits laten maken

Jouw geboortehoroscoop zegt iets over de stand van de planeten op het moment dat jij geboren werd en daarmee over de energie waarmee je geboren bent. Een geboortehoroscoop laten maken kan in een reading van een uur, zoals hierboven beschreven.

Deze uitbreiding van een half uur gaat over de zogenaamde transits, een geboortehoroscoop reading is altijd de basis. De transit reading gaat over de huidige standen van de planeten, de planeten draaien immers continu verder rond. Bij deze uitbreiding kijkt Nina waar de planeten op dit moment staan en welke aspecten zij maken op jouw geboorteprofiel. Je komt dan te weten met welke energie jij de komende tijd te maken hebt en waar er kansen voor jou liggen.

Wanneer je deze reading boekt kom je meer te weten over jouw basisenergie en de mogelijkheden voor de komende periode.

Vragen? Neem gerust contact op.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 159,-