Skip to main content

Geboortehoroscoop laten maken

Bij het Achtste Huis kun jij je geboortehoroscoop laten maken in Utrecht. Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats krijg je een reading op mijn kantoor of online.

Reading

Jouw geboortehoroscoop laten maken

In een geboortehoroscoop reading kun jij jouw geboortehoroscoop laten maken. Dit betekent dat jij jouw geboortedata (datum, plaats en tijd) aanlevert en Nina jouw chart maakt.

Het wordt dan duidelijk waar alle planeten, knooppunten en asteroïden stonden op het moment van jouw geboorte. Dat maakt jou uniek! Het zegt iets over de energie waar jij mee geboren bent, welke kwaliteiten je hebt, welke thema’s er in jouw leven zullen spelen en alles wat jou maakt wie je bent. Heb je vragen over bijvoorbeeld werk, vrienden, relaties, je gezin, je gelukspunt, karmische punten; je kunt ze allemaal stellen. Ook als je geen vragen hebt voor de reading kan een reading je helpen om je bewustzijn te verruimen en beter te begrijpen hoe jij in elkaar zit.

astrologie consult in Utrecht
geboortehoroscoop laten maken impressie

Opties

Wat is er mogelijk

Bij Het Achtste Huis kan je jouw geboortehoroscoop laten maken en vervolgens voor verschillende soorten readings kiezen. Er is een gevarieerd aanbod waardoor er veel mogelijk is.

Zo kan je er voor kiezen om één op één de diepte in te gaan van je horoscoop, meegaan op tweedaags retraite, een cursus astrologie volgen of met een groep vriendinnen jullie chart laten lezen. Voor welke vorm je ook kiest, astrologie is een fantastische tool om jouw potentie te ontdekken. Misschien herken je het:

  • Je bent op zoek naar meer kennis over jezelf, maar weet niet goed wat de sleutel is 
  • Je kan je als je ergens nieuw bent wel voorstellen met wat steekwoorden, maar je mist daarin de verbinding met je diepere zelf
  • Je voelt je snel uitgeblust en je weet niet hoe je goed kan opladen
  • Je bent al bij verschillende psychologen geweest, hebt diverse boeken voor persoonlijk leiderschap gelezen en hebt wat dingen in de spirituele hoek geprobeerd maar krijgt onvoldoende zicht op de kern  van wie je nu bent
  • Je wil graag in je eigen kracht gaan staan maar hebt te maken met hardnekkige patronen waardoor dit niet lukt
  • Je hebt geen grote problemen, maar wil wel zicht op wat je hier nou komt doen
  • Je leven verloopt prima, maar echt zicht op wat je hier komt doen heb je niet
  • Je herkent wat patronen die regelmatig terugkomen en bent benieuwd wat dit nou over jou zegt

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten? Dan kan een geboortehoroscoop laten maken zeker helpen. Door astrologie kan je snel dingen duiden. Zo hoorde Nina na een reading eens: “ik heb al 10 sessies bij een psycholoog gehad, maar dit vat in één keer de kern samen waar het over gaat”.

De basis van alle readings is de psychologische astrologie en gaat over de vraag: wie ben ik? Afhankelijk van welke reading je kiest zal het dan ook gaan over de vraag die meer past bij de spirituele astrologie, namelijk: Wat kom ik hier doen? Beide essentiële vragen om meer bewustzijn te creëren en in jouw zijn te kunnen zakken. Je bent van harte welkom om dit samen te gaan onderzoeken.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Ben je nieuwsgierig naar bijvoorbeeld een geboortehoroscoop laten maken of wat ik nog meer voor je kan doen qua coaching: lees dan meer over het aanbod.