Skip to main content

Over Nina Mast

Bij het Het Achtste Huis krijg je coaching en readings van Nina Mast. Hier lees je meer over haar (achtergrond) en hoe zij te werk gaat in haar readings en coaching.

Wie is Nina?

Nina Mast is al jaren geïnteresseerd in spiritualiteit en met name astrologie. Met haar zon in Maagd is ze dienstbaar en analytisch; ze heeft de behoefte horoscopen, systemen en mensen écht te zien en te begrijpen. Daarnaast werkt ze met haar eigen intuïtie en spiritualiteit. Haar ascendant en maan in Schorpioen zorgen ervoor dat ze graag snel de diepte ingaat met haar klanten. Zodat zij zich daarna weer beter kunnen verbinden met hun kern.

Het duiden van Nina’s eigen horoscoop heeft ervoor gezorgd dat ze de stap heeft genomen om Het Achtste Huis te lanceren. Ze kreeg de duidelijke bevestiging; dit is wat ik hier te doen heb. En dat is wat Nina anderen ook gunt; rust in het hoofd, duiding van wie je bent, wat je kan en welke thema’s in jouw leven een rol spelen. Veel dingen die je vaak onbewust al weet, bevestigd krijgen zodat je er mee verder kan, weet waar je in je element bent en je de energie kan laten stromen!

De naam van Het Achtste Huis is ontstaan vanuit een mooie en bijzondere plaatsing die Nina zelf in haar horoscoop heeft in haar horoscoop. Het Achtste Huis staat bekend als het ‘schorpioenhuis’ in de populaire astrologie. Vol donker, crisis, trauma’s en dood. Nu kan dit ook zeker in dit huis geplaatst worden, maar het is wat Nina betreft veel te eenzijdig. De echte betekenis van het huis gaat voor Nina over diepe verbinding willen en kunnen voelen, het gaat de aardse logica voorbij. En dat is precies wat Nina in haar werk ervaart. Verbinding met boven, beneden, binnen en buiten.

Op die manier kwam ook het systemisch werk om de hoek kijken. Want in verbinding met je voorouderveld, kan je je zo sterk en gedragen voelen. Vanuit een geboortehoroscoop zijn duidelijke aanwijzingen voor karmische patronen en familie gerelateerde zaken te vinden. Het is prachtig om door middel van het systemisch werk hiermee aan het werk te gaan en een shift in de energie aan te brengen. Het is een unieke combinatie en voelt als een voorrecht om die te mogen combineren en zo pijlsnel tot de kern te komen. Toch weer die schorpioenen energie. Weet je welkom bij Het Achtste Huis!

Onderwijs

Voordat Nina Mast zich volledig op Het Achtste Huis richtte, werkte zij als orthopedagoog in het onderwijs. Ze gaf in dat vakgebied coaching, training en advies. Het onderwijs heeft nog altijd een deel van haar hart gestolen. Als er een kans komt om astrologie te verbinden met het onderwijs zal ze deze niet voorbij laten gaan. Haar wens is dat het onderwijssysteem verandert, waardoor kinderen beter leren wie ze zijn. Een holistische visie op het kind in zijn of haar systeem. Daar zou astrologie en systemisch werk een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

Spiritualiteit

Vroeger identificeerde Nina zich met woorden als nuchter, spontaan en vrolijk. Deze woorden zijn nog steeds van toepassing, maar steeds meer openbaart zich magie in haar leven. Dingen die ze van tevoren aan voelde komen, mensen aan kunnen voelen en intuïtie. Gaven die iedereen bezit, maar waar je niet altijd naar leert luisteren. Nina Mast ervaart het als een enorme verrijking om hier op dagelijkse basis mee bezig te zijn en gebruikt dit uiteraard ook in haar readings en coaching.

Nina is onder andere bekend van haar horoscoop bij Flair magazine.

Individueel aanbod

Ga ervoor en duik samen met Nina in de astrologie!

Groepsaanbod

Met een groep aan de slag? Bekijk dan mijn groepsaanbod!