Skip to main content

Over Nina Mast

Bij het Het Achtste Huis krijg je coaching en readings van Nina Mast. Hier lees je meer over haar (achtergrond) en hoe zij te werk gaat in haar readings en coaching.

Wie is Nina?

Nina Mast is al jaren geïnteresseerd in spiritualiteit en met name astrologie. Met haar zon in Maagd is ze dienstbaar en analytisch, horoscopen pluist ze dan ook volledig uit voordat ze aan een reading start. Daarnaast werkt ze met haar eigen intuïtie en spiritualiteit. Haar ascendant en maan in Schorpioen zorgen ervoor dat ze graag snel de diepte ingaat in een reading. Van duidelijke karaktereigenschappen tot karmische punten, alles komt langs.

Het duiden van haar eigen horoscoop heeft ervoor gezorgd dat Nina de stap heeft genomen om Het achtste huis te lanceren. Ze kreeg de duidelijke bevestiging; dit is wat ik hier te doen heb. En dat is wat Nina anderen ook gunt, duiding van wie je bent, wat je kan en welke thema’s in jouw leven een rol spelen. Veel dingen die je vaak onbewust al weet, bevestigd krijgen zodat je er mee verder kan, weet waar je in je element bent en de energie kan laten stromen!

Onderwijs

Voordat Nina Mast zich volledig op Het Achtste Huis richtte, werkte zij als orthopedagoog in het onderwijs. Ze gaf in dat vakgebied coaching, training en advies. Het onderwijs heeft nog altijd een deel van haar hart gestolen. Als er een kans komt om astrologie te verbinden met het onderwijs zal ze deze niet voorbij laten gaan. Haar wens is dat het onderwijssysteem verandert, waardoor kinderen beter leren wie ze zijn. Daar zou astrologie een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

Spiritualiteit

Vroeger identificeerde Nina zich met woorden als nuchter, spontaan en vrolijk. Deze woorden zijn nog steeds van toepassing, maar steeds meer openbaart zich magie in haar leven. Dingen die ze van tevoren aan voelde komen, mensen aan kunnen voelen en intuïtie. Gaven die iedereen bezit, maar waar je niet altijd naar leert luisteren. Nina Mast ervaart het als een enorme verrijking om hier op dagelijkse basis mee bezig te zijn en gebruikt dit uiteraard ook in haar readings en coaching.

Nina is ook bekend van haar horoscoop bij Flair magazine.

Individueel aanbod

Ga ervoor en duik samen met Nina in de astrologie!

Groepsaanbod

Met een groep aan de slag? Bekijk dan mijn groepsaanbod!