Skip to main content

 

Remember me

Een uniek astrologisch groepsprogramma waar je weer toegang krijgt tot jou! Een verkenningstocht naar jouw essentie, met behulp van astrologie, systemisch werk en persoonlijke coaching.

Het live programma

Remember me

Dit is herkenbaar

Je voelt je soms wat verloren. Het is niet zo dat het helemaal mis gaat in je leven, maar toch voel je je zoekend. Je vraagt je af hoe je je hoofd tot rust kan brengen, wat voor werk er nou echt bij je past en je herkent terugkerende patronen waar je van af wil. Soms vraag je je af wat jij kan bijdragen aan de wereld; wie ben ik nou eigenlijk? Maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je bent getriggerd door de astrologie, je weet dat dit een gouden tool is om echt bij jezelf te komen. Bovendien houd je van zelfonderzoek en ben je nieuwsgierig naar wat nou echt bij je past. 

 

Hoe tof zou het zijn als…

Je jezelf beter leert begrijpen en vanuit daar met meer zelfvertrouwen keuzes kan maken. Als je weet dat wat jou overkomt precies het juiste is voor jou op dat moment, hoe vervelend de situatie ook is. Als je je gedragen en gehoord voelt en weet dat je veilig bent. Als je tools krijgt om je eigen horoscoop verder te onderzoeken. Als je weer goed leert luisteren naar je intuïtie?

Op al deze vragen is een antwoord…
En dat antwoord schuilt al in jou, een zachte fluistering roept je: Remember me?

Inhoudelijk

Wat kan je verwachten?

In dit programma ga je op reis, een innerlijke verkenningstocht. En die reis ga je aan samen met (maximaal) 9 andere vrouwen die ook de behoefte hebben om weer de regie te pakken over hun leven. Om weer te gaan leven op de voorwaarden die voor hen bedoeld zijn hier op aarde.
Je krijgt een introductie tot de astrologie, gaat op zoek naar waar je vandaan komt, gaat kijken naar je krachten en missie en leert begrijpen hoe de huidige standen van planeten voelbaar zijn voor jou. Je gaat ervaren en herinneren wie jij in essentie bent én weet na afloop van het programma dat je precies op de goede weg bent. Dat brengt rust, geeft jou ruimte en zelfvertrouwen. Nina begeleidt je om de astrologie te leren begrijpen, je krijgt tools om je eigen horoscoop te onderzoeken. Daarnaast krijg je een familie opstelling waardoor je ook energetisch weer ruimte creëert. 

Inbegrepen

Dit krijg je…

 • 4 geheel verzorgde live dagen (Utrecht of nabij Utrecht)
 • 3 groepscalls
 • Een 1 op 1 familie opstelling
 • Intensieve begeleiding in een kleine groep vrouwen (maximaal 10)
 • Continue support via de app
 • Toegang tot het werken met astrologie
 • Feeling met je eigen intuïtie 
 • Voldoende tijd om te integreren en verwerken
 • Energetisch werk
 • En super veel magie

Lees hier wat een aantal mensen zeiden over werken met Nina in eerdere groepsprogramma’s

Het waren mooie dagen met veel nieuwe inzichten en dingen die op hun plek vielen. Ik heb gelachen, gehuild, genoten, gevoeld en ik ken mezelf een heel stuk beter. Een gouden combinatie tussen astrologie en familieopstellingen. Dit is een prachtig cadeau aan jezelf en een investering voor het leven.

Bo33 jaar

Wat was Twist een bijzonder mooie ervaring! Stap voor stap meegenomen in het zorgvuldig opgebouwde programma, kon ik me echt openstellen en overgeven aan het proces en de verbinding met de groep deelnemers.

Anoniem38 jaar

Ik kan Twist zeker aanraden! Je duikt eerst in de blauwprint van wie jij bent (astrologie), om vervolgens te leren hoe je gevormd bent en wat je daarin eigenlijk hebt overgenomen van anderen. De groep is fantastisch en er is ruimte en een veilige plek voor iedereen.

Annemiek30 jaar

Ik heb mooie inzichten gekregen op wat voor het programma nog onduidelijk was. Hierdoor heb ik meer zicht op mijn persoonlijke doelen en kan hierdoor overgaan naar actie om mijn doelen te bereiken.

Karin53 jaar

Familieopstellingen en astrologie: een combinatie waarvan ik niet wist dat ik hem nodig had. In twee dagen werd heel duidelijk wat ik in het vervolg mag laten en waarvoor ik mag gaan. Opstellingen liegen nooit, ze laten je messcherp zien waar je groei zit. In astrologie vond ik juist de bevestiging van alles wat ik ben en de meerwaarde daarvan voor de wereld.

Pauline29 jaar

Er was diepgang, openheid en verbondheid met de andere deelnemers.
Ik wist van te voren niet wat ik precies wilde, maar achteraf wel. Ik heb een belangrijke stap gezet in hoe ik in het leven sta en hoe ik mezelf zie en ik ben daar erg blij mee.

Andrea57 jaar

Wanneer

De data zijn als volgt;

 • 8 september live dag 1; introductie tot astrologie, kennis maken met jezelf en jouw thema’s
 • 21 september call 1
 • 6 oktober live dag 2; Waar kom ik vandaan? (familieplaatsingen en karma)
 • 12 oktober call 2
 • De week van 16 en 23 oktober is er ruimte voor individuele familieopstelling (door praktijk Voetspoor)
 • 3 november live dag 3; wat zijn mijn krachten en waar beweeg ik naar toe?
 • 13 november call 3
 • 1 december live dag 4; bewegingen van planeten & afsluiting

Jouw investering

Ben jij klaar om ja tegen jezelf te zeggen? Om echt die stap te zetten om in je essentie te zakken? Om all in te gaan?

2555 nu €2399

(betalen in termijnen mogelijk)

Boek hieronder jouw gratis kennismakingscall, we bespreken samen wat passend voor jou is.

Achtergrondinformatie

Nina – Astrologie

Een horoscoop lezen is een energieveld tot leven brengen. In dat energieveld zijn er een hoop dualiteiten te vinden, de manier om in dit leven tot ontwikkeling te komen. Dit zijn vaak aspecten die voor jou als eigenaar van de horoscoop ongemakkelijk aan kunnen voelen. Dat kan je in je leven herkennen als patronen die je niet dienen, thema’s die alsmaar terugkomen of misschien voel je dat je te maken hebt met (familie)karma.
Je eigen horoscoop leren begrijpen is dan ook vaak een fijne handleiding; herkenning in plaatsingen kunnen vinden, leren begrijpen hoe jij op bepaalde gebieden iets aanpakt en je gezien voelen in hoe jij dingen ervaart.
In ‘Remember me’ zal Nina onder andere begeleiding geven in het leren begrijpen van je horoscoop. Je gaat zelf leren hoe het is om te werken met je horoscoop waardoor je hier na het programma mee verder kan gaan.

Boek hier je kennismakingscall om te kijken of ‘Remember Me’ iets voor jou is.

Door jouw geboortegegevens in te vullen zal Nina jouw horoscoop gebruiken in dit gesprek. Daardoor is het gesprek altijd waardevol.

Plan hier je kennismakingscall