Skip to main content

 

Remember me

Een uniek astrologisch groepsprogramma waar je weer toegang krijgt tot jou! Een verkenningstocht naar jouw essentie, met behulp van astrologie, systemisch werk en persoonlijke coaching.

Het live programma

Remember me

Dit is herkenbaar

Je voelt je soms wat verloren. Het is niet zo dat het helemaal mis gaat in je leven, maar toch voel je je zoekend. Je vraagt je af hoe je je hoofd tot rust kan brengen, wat voor werk er nou echt bij je past en je herkent terugkerende patronen waar je van af wil. Soms vraag je je af wat jij kan bijdragen aan de wereld; wie ben ik nou eigenlijk? Maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je bent getriggerd door de astrologie, je weet dat dit een gouden tool is om echt bij jezelf te komen. Bovendien houd je van zelfonderzoek en ben je nieuwsgierig naar wat nou echt bij je past. 

 

Hoe tof zou het zijn als…

Je jezelf beter leert begrijpen en vanuit daar met meer zelfvertrouwen keuzes kan maken. Als je weet dat wat jou overkomt precies het juiste is voor jou op dat moment, hoe vervelend de situatie ook is. Als je je gedragen en gehoord voelt en weet dat je veilig bent. Als je tools krijgt om je eigen horoscoop verder te onderzoeken. Als je weer goed leert luisteren naar je intuïtie?

Op al deze vragen is een antwoord…
En dat antwoord schuilt al in jou, een zachte fluistering roept je: Remember me?

Inhoudelijk

Wat kan je verwachten?

In dit programma ga je op reis, een innerlijke verkenningstocht. En die reis ga je aan samen met (maximaal) 7 andere vrouwen die ook de behoefte hebben om weer de regie te pakken over hun leven. Om weer te gaan leven op de voorwaarden die voor hen bedoeld zijn hier op aarde.
Je krijgt een introductie tot de astrologie, gaat op zoek naar waar je vandaan komt, gaat kijken naar je krachten en missie en leert begrijpen hoe de huidige standen van planeten voelbaar zijn voor jou. Je gaat ervaren en herinneren wie jij in essentie bent én weet na afloop van het programma dat je precies op de goede weg bent. Dat brengt rust, geeft jou ruimte en zelfvertrouwen. Nina begeleidt je om de astrologie te leren begrijpen, je krijgt tools om je eigen horoscoop te onderzoeken. Daarnaast krijg je een familie opstelling waardoor je ook energetisch weer ruimte creëert. 

Inbegrepen

Dit krijg je…

 • Een onvergetelijke innerlijke reis van 4 maanden
 • 4 geheel verzorgde live dagen in (omgeving) Utrecht
 • 3 groepscalls
 • Een 1 op 1 familie opstelling (door praktijk voetspoor)
 • Intensieve begeleiding in een kleine groep vrouwen (maximaal 8)
 • Continue support via de app
 • Toegang tot het werken met astrologie
 • Feeling met je eigen intuïtie 
 • Voldoende tijd om te integreren en verwerken
 • Energetisch werk
 • En super veel magie

Oud deelneemster Sarah deelde halverwege het traject iets over haar ervaring tijdens de vorige editie van Remember Me op haar Instagram. Kijk hiernaast wat het halverwege het traject al voor haar betekende.

En (spoiler alert!), ze heeft daarna nog zoveel stappen gezet. Ze durft veel meer te vertrouwen op haar gevoel, is uit haar hoofd en heeft een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan met heel veel moed. Ze heeft een kinderboek uitgebracht met als onderwerp een thema waar een groot deel van haar proces over ging!

Lees hier wat een aantal mensen zeiden over werken met Nina in eerdere groepsprogramma’s

Het waren mooie dagen met veel nieuwe inzichten en dingen die op hun plek vielen. Ik heb gelachen, gehuild, genoten, gevoeld en ik ken mezelf een heel stuk beter. Een gouden combinatie tussen astrologie en familieopstellingen. Dit is een prachtig cadeau aan jezelf en een investering voor het leven.

Bo33 jaar

Er was diepgang, openheid en verbondheid met de andere deelnemers.
Ik wist van te voren niet wat ik precies wilde, maar achteraf wel. Ik heb een belangrijke stap gezet in hoe ik in het leven sta en hoe ik mezelf zie en ik ben daar erg blij mee.

Andrea57 jaar

Wat was dit een bijzonder mooie ervaring! Stap voor stap meegenomen in het zorgvuldig opgebouwde programma, kon ik me echt openstellen en overgeven aan het proces en de verbinding met de groep deelnemers. Daarbij de rust van de mooie locatie en het heerlijke eten, maakte het echt tot een onvergetelijke reis, waarna ik weer meer in contact ben met mijn eigen zijn.

Anoniem38 jaar

ik zie Nina als de grote Wilg uit Pocahontas. Nina gaf ons veel ruimte maar als we haar nodig hadden gaf ze ons de juiste sturing. Nina's adviezen gaven mij de juiste spiegel. Haar woorden waren warm en voelden veilig. Ze was tevens altijd bereikbaar bij onduidelijkheden/vragen buiten de live dagen om. Erg fijn.
Het heeft veel voor mij betekend. Het gaf mij het vertrouwen in het Universum. Het gaf mij innerlijke rust. Het heeft ervoor gezorgd dat ik naar binnen ben getreden, naar mijn eigen ziel. Waar kom ik vandaan en waar wil ik naar toe. Het heeft mij veel stof tot nadenken gegeven. Het heeft mij geprikkeld om nieuwe dingen te willen leren en te ontdekken. Het heeft ook een begin gemaakt om oude/slechte gewoontes af te willen gaan leren.

Marlon35 jaar

Remember Me heeft me echt geholpen om door hardnekkige blokkades te breken en milder naar mezelf te zijn. Dat stemmetje met zelfkritiek is er nog wel, maar ik kan haar meer 'laten'. Ik heb een veel diepere connectie met mezelf gevonden en geloof dat ik vanuit hier nog meer kan groeien. Nina's begeleiding was hierin echt van onschatbare waarde: zij creëerde een veilige setting die me in staat stelde me open te stellen. De weerstand is eraf, ik ben er nu echt klaar voor en kan niet wachten wat het leven nog meer voor mij in petto heeft ;).

Sarah33 jaar

Familieopstellingen en astrologie: een combinatie waarvan ik niet wist dat ik hem nodig had. Er werd heel duidelijk wat ik in het vervolg mag laten en waarvoor ik mag gaan. Opstellingen liegen nooit, ze laten je messcherp zien waar je groei zit. In astrologie vond ik juist de bevestiging van alles wat ik ben en de meerwaarde daarvan voor de wereld.

Pauline29 jaar

Ik heb weer een nieuwe laag van mijzelf ont-wikkelt en patronen doorbroken. Ik merk langzaam maar zeker dat ik weer begin te leven, ipv overleven.
Ik heb inzichten gehad (leuke en minder leuke haha) en sta sterker in mijn schoenen.
Soms was het moeilijk en werden er kanten geraakt die ik ver weg had gestopt en waarbij het erg lastig was om weer aan te raken. Maar vaak was dat maar tijdelijk, en ontpopte er vanalles moois nadat ik die moeilijke momenten ook doorvoelde.

Ik ben een stuk dichterbij mijn gevoelens en intuïtie gekomen, wat ook mijn doel was voor Remember me. Het heeft mij de kickstart gegeven om weer verder te gaan ipv vast te blijven hangen en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Annemiek32 jaar

De deuren sluiten!

Geef voor zaterdag 27 januari aan dat je interesse hebt door nog een kennismakingscall te plannen of mail me op nina@hetachtstehuis.nl. Deze innerlijke reis komt namelijk voorlopig niet terug…

 

Waar en wanneer

2 februari 2024 10.00-16.00 uur livedag 1
12 februari 2024  9.00-10.00 uur groepscall 1
1 maart 9.30-16.30 uur livedag 2
Maart (nader te bepalen) individuele opstelling
29 maart 2024 10.00-16.00 uur livedag 3
8 april 9.00-10.00 uur groepscall 2
19 april 10.00-16.00 uur livedag 4
14 mei 9.00-10.00 uur groepscall 3

Alle livedagen vinden plaats in (de omgeving van) Utrecht.

Jouw investering

Ben jij klaar om ja tegen jezelf te zeggen? Om in 2024 echt die stap te zetten om jouw plek in te nemen en jouw pad te volgen? Om all in te gaan?

3999,- plan je kennismakingscall in en profiteer nu van ruim €1500,- korting

Je betaalt nu €2495,-

Bonus 1: Gratis een maandlang het astrologisch weerbericht
Bonus 2: Een jaarkaart en persoonlijke boodschap voor 2024

Achtergrondinformatie

Nina – Astrologie

Een horoscoop lezen is een energieveld tot leven brengen. In dat energieveld zijn er een hoop dualiteiten te vinden, de manier om in dit leven tot ontwikkeling te komen. Dit zijn vaak aspecten die voor jou als eigenaar van de horoscoop ongemakkelijk aan kunnen voelen. Dat kan je in je leven herkennen als patronen die je niet dienen, thema’s die alsmaar terugkomen of misschien voel je dat je te maken hebt met (familie)karma.
Je eigen horoscoop leren begrijpen is dan ook vaak een fijne handleiding; herkenning in plaatsingen kunnen vinden, leren begrijpen hoe jij op bepaalde gebieden iets aanpakt en je gezien voelen in hoe jij dingen ervaart.
In ‘Remember me’ zal Nina onder andere begeleiding geven in het leren begrijpen van je horoscoop. Je gaat zelf leren hoe het is om te werken met je horoscoop waardoor je hier na het programma mee verder kan gaan.

Boek hier je kennismakingscall om te kijken of ‘Remember Me’ iets voor jou is.

Door jouw geboortegegevens in te vullen zal Nina jouw horoscoop gebruiken in dit gesprek. Daardoor is het gesprek altijd waardevol.