Skip to main content

The Shift

Van overleven naar vrij leven in een individueel coachingstraject

Kies voor een vrij leven in plaats van overleven, door te gaan doen waar je diep van binnen naar verlangt. Eindelijk die keuze maken vanuit je hart. Weg met de kritische stemmen en overtuigingen die jou op je plaats houden. Uit je hoofd, uit de twijfel en kristalhelder zien wat jij hebt te doen.

The shift

Are you ready to be bold?

The shift, wat krijg je concreet:

Tussen nu en half maart begin jij aan je individuele coachingstraject met mij. In 2 maanden tijd ga je een deep dive maken in wie jij bent, waar je vandaan komt en waarom je hier bent. En als ik zeg deep dive, dan bedoel ik ook diep. There’s no holding back. Het is het echte schaduw- en bewustzijnswerk dat we hier doen. Door deze inzichten kan jij aan het einde met vertrouwen voor jouw verlangen gaan.
Naast dat je om de 2 weken een individuele live coachingsafspraak met mij hebt (in totaal 3), krijg je ook:
  • Continue app support gedurende deze maanden, waardoor we tussen de afspraken door contact hebben over de integratie, ik mijn licht kan blijven schijnen op jouw pad en er voor je ben!
  • Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan om steeds duidelijker te krijgen wie je bent en wat bij jou past.
  • Én we sluiten af met een livedag op 19 april waarin we de echte shift verankeren! We gaan al het gedane schaduwwerk uit de individuele afspraken met de andere coachees omzetten naar het licht. Met jouw volle potentie vooruit!

Nina is ook bekend van haar horoscoop bij Flair magazine en klanten omschrijven haar als veilig, scherp, verbindend en diepgaand.

Wat anderen zeggen over werken met Nina

“Nooit gedacht dat werken met Nina mij zoveel zou brengen en ook maanden erna nog steeds van alles op z'n plek valt...”

Marjan, 55 jaar

Nina is echt een expert in haar vak. Met haar kennis, manier van vragen stellen en het aanvoelen wat nodig is, geeft ze je verheldering in wie je bent en wat je hier te doen hebt.

Pauline, 29 jaar

Ik zie Nina als de grote wilg uit Pocahontas. Ze gaf ons veel ruimte maar als we het nodig hadden gaf ze ons de juiste sturing. Haar adviezen gaven mij de juiste spiegel.

Marlon, 35 jaar

Dit is een prachtig cadeau aan jezelf en een investering voor het leven!

Bo, 33 jaar
Meld je snel aan voor

DE SHIFT

Dit is het laatste traject dat ik lanceer voor mijn verlof. Mijn lighthouse kwaliteiten en laserogen focus compleet op jou gericht. Get ready to be naked.
Als jij er klaar voor bent en denkt: I feel the fear and want to do it anyway. Dit is je kans met 800 euro korting.
Er zijn slechts 5 plekken, nú voor €2197,- €1397,- inclusief de livedag!
Betalen in 3 termijnen a €497? Stuur me een mail: nina@hetachtstehuis.nl