Skip to main content

Starry night

De poort naar het lezen van jouw handleiding; je horoscoop

Een avond je onderdompelen in de magie van astrologie. Waar niet alleen je hersens maar ook je intuïtie wordt aangesproken.

Nina is ook bekend van Flair magazine

Starry night

Loop jij ook steeds weer tegen hetzelfde aan?

 • Al een tijd lang klungel je met je horoscoop. Trouw open je de app weer waar je jouw chart hebt staan om te proberen er iets uit te lezen, maar je blijft aanmodderen. 
 • Je wil graag de basis begrijpen, maar welk boek of welke site is hier nou goed voor? 
 • Het zou zo fijn zijn als je je vragen onbeperkt kan stellen, maar je weet nog niet of een 1 op 1 reading (nu) wat voor jou is.

Herken je dit? Lees dan verder

Meld je aan voor

Starry night

Dit is de kans om jouw astrologische basis te verstevigen. En daarmee de poort naar het lezen van jouw handleiding; je horoscoop. Een avond helemaal voor jou om jezelf beter te leren begrijpen. Een magische avond voor iedereen die meer over de basics van astrologie en haar horoscoop wil weten. Een avond waar je (opnieuw) kennis gaat maken met de magie van astrologie. Waar je aan het eind van de avond eindelijk snapt hoe je horoscoop in elkaar zit en wat van belang is. Een avond waar je leert dat intuïtie en astrologie niet zonder elkaar kunnen.

Hoe, wat, waar?

 • Woensdag 11 januari 2023
 • Brigittenstraat 22, Utrecht
 • 19.30 – 21.30 uur
 • Nu voor €44,47
  Let op; er is maar plek voor 10 personen.

Wat anderen zeggen

Over Nina

“Wat was dit leuk en interessant! Bizar hoeveel een geboortehoroscoop kan vertellen en tot welke nieuwe inzichten je komt. Het zet je echt aan het denken en gaf mij ook een gevoel van rust. Alsof ik in één uur tijd alles over mezelf te weten ben gekomen. Nina heeft een hele fijne energie en aanstekelijk enthousiasme over astrologie. Ze vertelt alles trouwens heel duidelijk en er is ook voldoende ruimte voor vragen. Ik kan het oprecht iedereen aanraden!”

Yvanka Bouman

Ik schrijf me in!

Graag meld ik me aan voor Starry Night op 11 januari 2023.

  Je naam *

  Je e-mailadres *

  Je telefoonnummer *

  Je geboortegegevens (datum, plaats en tijd) *

  Wat wil je die avond horen/leren *

  gratis geboortehoroscoop