Het Achtste Huis

Welkom bij Het Achtste Huis. De plek waar je terecht kan, als je wil weten wie jij in de kern bent. Waar je met behulp van astrologie en door het maken van jouw geboortehoroscoop, meer leert over de energie waarmee jij geboren bent. Jouw geboortemoment vormt een unieke blauwprint en biedt vele handvaten in het leven.
Ben jij benieuwd naar jouw blauwdruk en er klaar voor om jezelf eens goed in de spiegel te bekijken? 
Lees meer over wat ik je kan bieden.

Start jouw astrologische reis hier!

Wat ik doe

Waar wil jij meer over weten?

Individueel aanbod

Ben jij benieuwd hoe jij in elkaar zit, hoe jij meer in je element kan leven en je diepe verlangen helder kan krijgen? Wil jij weten wat een reading jou kan bieden? Kijk dan naar het 1 op 1 aanbod.

Groepsaanbod

Ben jij geïnteresseerd in astrologie en wil je zelf meer leren over hoe je een horoscoop kan lezen? Of droom je ervan om een diepe reis aan gaan om dichterbij jouw zielsmissie te komen?

Specials

Ben jij benieuwd naar welke goede package deals jij kan maken? Hier lees je meer over unieke samenwerkingen van Het Achtste Huis, waardoor je een once in a lifetime ervaring op kan doen.

“Hi, ik ben Nina van Het Achtste Huis. Ik werk als psychologisch astroloog en maak daarbij gebruik van spiritualiteit en mijn intuïtie. Wil je meer weten over wie ik ben en wat mij drijft?”

Impressie

Zo ziet een consult er uit

geboortehoroscoop laten maken
geboortehoroscoop laten maken impressie

Ervaringen

Dit zeggen anderen

Nina is echt een expert in haar vak. Met haar kennis, manier van vragen stellen en het aanvoelen wat nodig is, geeft ze je verheldering in wie je bent, wat je kan en wat je mag verwachten (van het leven). Ze laat je zien waar je helemaal goed op weg bent op je levensroute en waar je nog dingen aan te kijken hebt.
Op een warme en eerlijke manier en ook met humor geeft ze je het vertrouwen dat heel veel al precies goed genoeg is en dat je in jezelf alles hebt wat je hier nodig hebt. Aanrader!

Pauline29 jaar

Wat was dit leuk en interessant! Bizar hoeveel een geboortehoroscoop kan vertellen en tot welke nieuwe inzichten je komt. Het zet je echt aan het denken en gaf mij ook een gevoel van rust. Alsof ik in één uur tijd alles over mezelf te weten ben gekomen. Nina heeft een hele fijne energie en aanstekelijk enthousiasme over astrologie. Ze vertelt alles trouwens heel duidelijk en er is ook voldoende ruimte voor vragen. Ik kan het oprecht iedereen aanraden!

Yvanka28 jaar

De reading is voor mij echt een eye opener is geweest, jij me open hebt gezet voor nieuwe inzichten wat resulteerde in zoveel helderheid en geestelijke ballast wat ik eindelijk kon loslaten.
Open staan, doorademen en vertrouwen dat ik gedragen wordt in mijn verlangens.
Nooit gedacht dat jouw reading mij zoveel zou brengen en ook maanden erna nog steeds van alles op z’n plek valt….

Marjan55 jaar

Ik heb duidelijke inzichten gekregen en Nina legt alles geduldig uit. Ik ben blij dat ik dit consult aan mezelf cadeau heb gedaan!

Lisa33 jaar

Bij Nina heb ik een heel mooi consult gehad over mijn geboortehoroscoop. Ze legde haarfijn uit wat alle standen voor mij betekenen. Een feest der herkenning en tegelijkertijd een soort berusting dat de uitdagingen die ik in het leven soms tegenkom, heel logisch te verklaren zijn. Nina kon goed aangeven wat bij mij past qua werk, gezin, tijdsbesteding en hoe ik mijn energie oplaad. Mijn bewustzijn werd door verschillende vragen van Nina vergroot, waardoor ik na het consult bewuster keuzes maak. Ik kom graag nog eens terug Nina, het was tof. Dank!

Laura35 jaar

Mijn consult bij Nina was super leuk! Heel veel inzichten gekregen en veel herkenning. Nina legt het allemaal heel helder en logisch uit en heeft me weer een beetje vertrouwen kunnen geven in de periode die komen gaat. Super dankbaar!

Gwen26 jaar

Ik vind de woorden herkenning, erkenning en bevestiging erg passend na mijn reading met Nina.
Het was interessant dat ze de achtergrond erbij een uitlegde (waar elke planeet en elk huis voor stond en hoe je het met elkaar combineerde). Ik heb daardoor beter begrepen wat astrologie is en hoe het maken van een horoscoop gaat.
Het belangrijkste wat ik uit deze reading meeneem is meer inzicht in mezelf en ik twijfelde nog of ik een opleiding zou gaan doen en dit hielp om die keuze echt te maken.

Andrea56 jaar

leer meer

leer meer

leer meer

leer meer

leer meer

over jouw geboortehoroscoop

over jouw geboortehoroscoop

over jouw geboortehoroscoop

over jouw geboortehoroscoop

over jouw geboortehoroscoop

Aanbod

Zo kan ik je helpen

Wil jij je geboortehoroscoop laten maken en lezen en meer weten over de energie waarmee jij geboren bent? Boek direct een van de opties hieronder.

Geboortehoroscoop

Aan de hand van jouw geboortegegevens wordt jouw horoscoop gemaakt en gelezen in een live sessie

€110,- voor 1 uur

Geboortehoroscoop met transit

Dit is een uitbreiding van de geboortehoroscoop waarin er ook wordt gekeken naar de huidige standen van de planeten en daarmee de energie die voor jou op dit moment speelt

€159,- voor 1.5 uur

Coaching, in je element

4 maanden lang gecoacht worden aan de hand van jouw geboortehoroscoop. We gaan deepdiven door middel van astrologie, coaching, intuïtie, inzichtskaarten, affirmaties, concrete doelen en nog veel meer.

€799,- voor een 4 maanden traject (tijdelijke actie)

geboortehoroscoop laten maken impressie

Contact

Heb jij een vraag over astrologie of iets wat je hier hebt gelezen?